Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Presentatoren Frank Oosterwegel en Lisanne Halleriet en jurylid Willie Oosterhuis.&nbsp;</p>

Presentatoren Frank Oosterwegel en Lisanne Halleriet en jurylid Willie Oosterhuis. 

(Foto: Omroep Gelderland)

Gezocht: handige handjes en stormbaantopper voor uitzending ‘Zomer in Gelderland’

BEMMEL - Op woensdag 10 augustus doet het programma ‘Zomer in Gelderland’ Bemmel aan. Op het gazon voor Kasteel De Kinkelenburg strijdt een team dat bestaat uit tien vrijwilligers van de Bemmelse Dweildag om de titel Mooiste plaats van Gelderland. De teamleden doen gedurende de dag meerdere opdrachten waarmee ze in totaal 1100 euro voor de Bemmelse Dweildag kunnen verdienen.

Een van de opdrachten is een decoropdracht. Deze opdracht krijgt het team op 10 augustus rond 9.30 uur uitgereikt en heeft iets te maken met (de geschiedenis van) Bemmel. Het is de bedoeling dat het team, samen met handige dorpsgenoten, op 10 augustus het decor maakt dat ’s avonds in de uitzending gebruikt wordt. Vind je het leuk om hierbij te helpen, stuur dan even een e-mail naar info@bemmelsedweildag.nl.

Een andere opdracht is de stormbaan. Tijdens deze opdracht strijdt team Bemmel (bestaande uit een man en een vrouw) tegen team Kerkdriel. Het Bemmelse team moet ook een keer een uitwedstrijd spelen en mag op vrijdag 19 augustus haar krachten laten zien in Lienden. Voor deze uitwedstrijd (dus de stormbaanopdracht op 19 augustus in Lienden) zoeken we nog een fitte vrouw. Lijkt het je wat om de eer van Bemmel te verdedigen en ben je op 19 augustus beschikbaar tussen 17.00 en 20.00 uur? Stuur dan een e-mail naar info@bemmelsedweildag.nl.   

Iedereen is welkom om bij de uitzending te komen kijken en het team aan te moedigen. Wil je bij de uitzending zijn? Kom dan op woensdag 10 augustus vanaf 17:30 uur naar het gazon voor De Kinkelenburg om het Bemmelse team te steunen!

Meer berichten