Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Het publiek geniet van mooie wedstrijden.</p>

Het publiek geniet van mooie wedstrijden.

(Foto: LTC Gendt)

Ouderwets gezellig Open Toernooi LTC Gendt

GENDT - Van 11 - 17 juli is het jaarlijkse Open Toernooi gespeeld. We kunnen in Gendt  terugkijken op een sportieve en gezellige tennisweek. Het tennispark was compleet in beachsfeer gebracht en het zomerse weer hielp super mee. 

Iedere avond en het weekend was het heerlijk tennisweer voor de sporters. De bardienstmedewerkers maakten overuren, de zomerse drankjes en hapjes smaakten naar meer. Het rad van fortuin, waaraan je kon draaien voor leuke prijzen, was weer terug van weggeweest. Ook de feestavond op vrijdagavond, met zomerse muziek van DJ Fred, was weer ouderwets gezellig en druk. De tweehonderd deelnemers en de organisatie genoten met volle teugen.

Traditioneel zijn op zondag zijn de finales gespeeld met aansluitend de prijsuitreiking. Ben je benieuwd naar de finalisten of foto’s van de toernooiweek: kijk dan op de website van LTC Gendt: www.tennisclubgendt.nl.
Alle vrijwilligers en sponsoren werden bedankt voor hun inzet en bijdrage om van dit toernooi een succes te maken. En natuurlijk alle deelnemers, die weg naar Gendt weer wisten te vinden.

Meer berichten