MSR tijdens uniformpresentatie 2022.
MSR tijdens uniformpresentatie 2022. Foto: MSR

MSR deelnemer aan Taptoe bemmel

Algemeen

BEMMEL – Dit jaar keert Aalbers-Taptoe Bemmel terug op het gazon voor Kasteel de Kinkelenburg. Naast Eska Bemmel, Show & Marchingband Jong Flora Band Rijnsburg, Rijnmondband Schiedam en Jachthoornkorps Showband Urk, zal ook March & Showband Rheden deelnemen. Het belooft weer een geweldige muzikale middag te worden: zaterdag 10 september in het centrum van Bemmel.

March & Showband Rheden (MSR) is een actieve muziekvereniging die zeer regelmatig optreedt op taptoes en andere evenementen in binnen- en buitenland. Zo is onder meer opgetreden in België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en Tsjechië. Ook recent deelnemer aan het Wereld Muziek Concours te Kerkrade. Sinds kort kleedt de band zich in een compleet nieuw uniform.

Vanaf 2022 presenteert MSR een nieuw showproduct, onder de naam ‘The Show Must Go On!’ brengt het korps een muzikale ode aan artiesten die ons zijn ontvallen, maar waarvan de muziek nog altijd voortleeft.

Op zaterdag 10 september zal Eska voor de 47e keer een taptoe in Bemmel organiseren. Het programma begint al om 13.00 uur met een Streetparade door het centrum van Bemmel. Deze wordt vanaf 15.00 uur vervolgd met een voorprogramma op het gazon bij Kasteel de Kinkelenburg. Om 16.00 uur starten de showkorpsen met de optredens tijdens Aalbers-Taptoe Bemmel 2022.

Meer weten? Voor meer informatie kijk op www.taptoebemmel.nl of op www.eska.nl.

Uitgelicht

Digitale krant