Logo gemeentenieuwsonline.nl

TOP filmavond: King Richard

BEMMEL - Richard Williams is de vader van Venus en Serena voor wie hij een duidelijk doel voor ogen heeft. Door middel van onconventionele methodes traint hij zijn dochters en wil hij dat ze het onmogelijke bereiken en een indruk achterlaten op de wereld. 

Met de kracht van familie, een rotsvaste overtuiging en doorzettingsvermogen groeien Venus en Serena uit als getalenteerde topspelers binnen het tennis.

‘King Richard’ is een film gebaseerd op een waar gebeurd verhaal dat iedereen zal inspireren. De film volgt Richard Williams, een volhardende vader van twee van de grootste atleten aller tijden die de wereld van het tennis uiteindelijk voorgoed zullen veranderen. De tweemaal voor een Oscar genomineerde Will Smith neemt de hoofdrol van Richard voor zijn rekening, onder regie van Reinaldo Marcus Green. Met een duidelijk beeld van hun toekomst voor ogen en met behulp van onconventionele  methodes is Richard vastbesloten om van Venus en Serena Williams, die opgroeien in de arme wijk Compton, wereldberoemde tennissterren te maken. Deze ontroerende film belicht hoe belangrijk familie, doorzettingsvermogen en onwrikbaar vertrouwen zijn om iets onmogelijks te bereiken en de wereld te veranderen.

Te zien in de TheaterKerk in Bemmel op donderdag 22 september. Aanvang 20.00 uur. Kaarten (à 7,50 euro) zijn online verkrijgbaar en bij boekhandel ‘De Toren van Bemmel’.

Meer berichten