Logo gemeentenieuwsonline.nl
De najaarstraining gaat beginnen. (foto: Boddesprinters)
De najaarstraining gaat beginnen. (foto: Boddesprinters) (Foto: Boddesprinters)

De skeeler-najaarstraining begint weer!

BEMMEL - Op de baan van b.o.d. de Sprinters wordt van donderdag 6 oktober tot en met donderdag 8 december wekelijks weer de  skeeler-najaarstraining gegeven. De trainingen zijn voor jeugd en volwassenen vanaf 15 jaar en worden gehouden van 19.30 tot 20.45 uur op de verlichte atletiekbaan aan het Drieske 7 in Bemmel. De kosten bedragen 22 euro per persoon voor de gehele periode. Óók voor niet-leden!

Onder begeleiding van ervaren trainers wordt er gewerkt aan techniek, het vinden van de juiste balans en de kunst om veilig te kunnen remmen. Als afsluiting van de training kan in pelotonvorm nog wat kilometers worden gemaakt.
Tijdens het rijden zijn helm en handbeschermers verplicht. Knie- en elleboogbescherming wordt geadviseerd.

“Heb je vroeger wel eens geskeelerd, of ben je net begonnen te skaten? Kom dan op deze najaarstraining aan je techniek werken. Remtechniek en praktische oefeningen begeleid door ervaren trainers zorgen ervoor dat je veilig buiten kunt gaan rijden.”

Ook bij slecht weer gaat de training gewoon door. Als de skeelerbaan nat is wordt in het clubhuis schaatsplanktraining gegeven en worden balans- en krachtoefeningen gegeven. De training start voor alle groepen gelijktijdig. Na afloop van de training wordt er onder het genot van koffie, thee, limonade nog gezellig nagepraat.

“Ben je geïnteresseerd kom dan op de donderdagavond naar het clubhuis van b.o.d. de Sprinters op sportpark de Heister te Bemmel, waar de training start om 19.30 uur. Graag vooraf aanmelden en/of als je nog vragen hebt even een mailtje naar: skeelers@boddesprinters.nl.

Meer berichten