Jaarlijkse MOV-rommelmarkt in Doornenburg

Algemeen

DOORNENBURG - Na twee jaar afwezigheid organiseren we tijdens het eerste weekend van oktober weer de jaarlijkse rommelmarkt in Doornenburg. Ook dit jaar vindt deze plaats in het sfeervolle Schuttersgebouw aan de Kerkstraat 9 in Doornenburg. Ieder jaar weer een bijzondere en gezellige gebeurtenis waar vele vaste kopers naar uit kijken.

“U vindt bij ons een grote verscheidenheid aan gedoneerde artikelen; huisraad, speelgoed, gereedschap, boeken, lampen, antiek, enzovoort. U kunt het zo gek niet bedenken of u vindt het bij ons. Dit jaar gaat de gehele opbrengst van de rommelmarkt naar stichting Orthopedische Hulpprojecten Kind op de Been (www.kindopdebeen.nl). Zij helpen kinderen die lichamelijk gehandicapt zijn letterlijk weer op de been door middel van operaties. Dit doen zij belangeloos.

De openingstijden van de rommelmarkt zijn: zaterdag 1 oktober: 14:00 – 17:00 uur en zondag 2 oktober: 11:00 – 17:00 uur. De entree is gratis.

Zondag bestaat er de mogelijkheid om tussen 16:00 en 17:00 uur voor vier euro een tas bij de ingang van het Schuttersgebouw te kopen en deze vervolgens gratis te vullen met spullen van de rommelmarkt. Ook grotere items kunt u dan voor vier euro aanschaffen.

Uitgelicht

Digitale krant