Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto: Hermandat Fotografie

Kidang jeugd krijgt training van international Celeste Plak

BEMMEL - Vrijdag 9 september was een leuke en spannende avond er voor de gehele jeugd van volleybalvereniging Kidang uit Bemmel. Niemand minder dan Celeste Plak (sterspeelster van het Nederlands dames volleybalteam) kwam hen training geven! 

Samen met de jeugdtrainers van Kidang werd er getraind met de gehele jeugdgroep. Als eerste begon ze bij de kinderen van de CMV, dit zijn de allerkleinste van de vereniging. Ook zij vonden het uiteraard fantastisch om van Celeste tips te krijgen. Daarna ging ze door naar de ABC jeugd, keek naar hun spel, voorzag ze van tips en maakte grapjes. Ze nam haar tijd en gaf iedereen aandacht.

Aan het einde van de training liet Celeste Plak ook nog even zien hoe je een echte aanval doet en smashte de bal hard tegen de grond. De Kidang jeugd vond het geweldig en we hebben er allemaal een volleybal idool bij!

Uiteraard werden er na de training nog handtekeningen uitgedeeld en foto’s gemaakt. Wat een super leuke, vrolijke en ontspannen superster is Celeste! We hebben genoten van haar komst en nog meer van alle blije gezichtjes. Prachtig.

Kidang werd Celeste enorm bedankt voor haar vrijwillige inzet, het was een topavond. Uiteraard wensten zij Oranje heel veel succes bij het WK dat op 23 september in ons eigen land van start gaat. Kidang zal met een grote groep van meer dan 100 leden naar een van de wedstrijden gaan en we gokken dat de jeugd het hardste zal juichen voor Celeste!

Meer berichten