Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>Spontaan optreden van een vrijwilliger en een gast van de Zonnebloem.</p>

Spontaan optreden van een vrijwilliger en een gast van de Zonnebloem.

(Foto: Trudy Stellaard)

Gezellige Zonnemiddag bij Zonnebloem huissen

LINGEWAARD - De zomer is weer voorbij en voor de meeste de vakanties achter de rug, dus weer tijd voor een gezellige Zonnemiddag. Een middag om alleen even bij te praten, te genieten van een hapje en een drankje en van muziek uit de ‘oude doos’. 

Door ziekte van een van de leden van Duo Schik, die deze middag muzikaal aan zouden kleden, moest onze activiteitencoördinator naarstig op zoek naar een vervanger. Pascal Vorstenbosch was bereid gevonden om met zijn accordeon deze middag de muzikale noot te verzorgen. 

Tegen twee uur was de zaal van De Hoeve vol met gasten en vrijwilligers voor een gezellige middag. Begonnen werd met een kopje koffie of thee met wat lekkers, gevolgd door een lekker borreltje of wat fris met heerlijke hapjes. Enkele heren onder ons waren zelfs bereid om een heus optreden te verzorgen, door het zingen van Ketelbinkie.

De voetjes gingen ook deze keer weer van de vloer en de riefkoek, als warm tussendoortje was een heerlijke verrassing. Al met al kunnen we weer terug kijken op een gezellige middag.

Meer berichten