Logo gemeentenieuwsonline.nl

Badmintonclub Gendt doet mee aan Nationale Sportweek

GENDT - Ontdek wat sport met je doet! BC Gendt opent de deuren tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek!

Zoveel mogelijk Nederlanders laten genieten van sporten en sportief bewegen: dat is waar de NOC*NSF Nationale Sportweek van 16 tot en met 25 september om draait. Juist nu is dat belangrijk. De sportdeelname is namelijk als gevolg van de coronacrisis drastisch afgenomen en nog lang niet terug op het oude niveau. Onder jongeren is de terugloop relatief het grootst. Dit terwijl voldoende beweging juist zo gezond voor je is. Badminton Club Gendt grijpt de Nationale Sportweek aan om zoveel mogelijk mensen te laten (her)ontdekken wat badminton met je doet.

Ontdek wat Badminton met je doet

“Tijdens de Nationale Sportweek opent Badmintonclub Gendt de deuren zodat alle inwoners van Lingewaard zelf kunnen ontdekken wat sport met je doet. Badminton is voor iedereen, een sport waar snelheid en behendigheid in zit, een sport waar je alleen naar toe kunt gaan of met je vrienden, familie of bekenden, waar het gezellig is, maar waar jezelf ook kunt uitdagen.

Doe mee op woensdag 21 september of kom eens kijken! We spelen vanaf 19.30 tot 22.30 uur. Voor meer informatie of aanmelding kan je contact opnemen met Ilse van der Westen, Secretaris BC Gendt via info@bcgendt.nl of 06 13155190.

Denk ook nog even aan Rabo Clubsupport! Je kunt als Rabobank pashouder nu je stem uitbrengen voor BC Gendt, waarbij we ons dit jaar focusen op het opzetten van een nieuwe jeugdafdeling.”

Meer berichten