De winnaars van de Lingewaardse Vrijwilligersprijs en de MBO-prijs.
De winnaars van de Lingewaardse Vrijwilligersprijs en de MBO-prijs. Foto: Runak Sharaf

Wie verdient de Lingewaardse Vrijwilligersprijs?

Algemeen

LINGEWAARD - Hoera, voor de eerste keer sinds drie jaar wordt er weer een Lingewaardse Vrijwilligersprijs uitgereikt! Deze keer zal de prijs gaan naar een persoon, groep of organisatie, die zich het afgelopen jaar met hart en ziel heeft ingezet in de gemeente Lingewaard.

Een deskundige jury kiest uit, de naar wij hopen, vele aanmeldingen drie genomineerden.

De genomineerden worden uitgenodigd voor het Lingewaards Vrijwilligers Gala 2022 op vrijdagavond 18 november in Providentia in Gendt. Het Gala wordt georganiseerd door de Gentenarren in samenwerking met Stichting Welzijn Lingewaard en gemeente Lingewaard. Op deze avond zal uit de genomineerden de winnaar bekend worden gemaakt en deze zal de Lingewaardse Vrijwilligersprijs 2022 ontvangen.

Wanneer komt iemand in aanmerking: De Lingewaardse Vrijwilligersprijs wordt uitgereikt aan die persoon, groep of organisatie die zich de afgelopen jaren met hart en ziel hebben ingezet voor de Lingewaardse gemeenschap.

Criteria om als genomineerde opgegeven te worden: Men moet woonachtig zijn in de gemeente en zich inzetten binnen de gemeentegrenzen. Men mag de afgelopen vijf jaar geen vrijwilligersprijs of Koninklijke onderscheiding hebben gekregen. Het lokaal belang moet gediend worden.

Kent u iemand of een organisatie die u wilt nomineren voor deze bijzondere waarderingsprijs voor vrijwilligers?  Laat het ons dan weten en geef de nominatie door via info@swlingewaard.nl voor 10 oktober. Of stuur een brief naar SWL ter attentie van Rita Spikker, Cuperstraat 9, 6681AR Bemmel

Uitgelicht

Digitale krant