Cursussen bij Senioren Actief Bemmel in De Kinkel

Algemeen

BEMMEL - Met Engels gaat er een wereld voor je open. Engels veel gebruikt in culturele uitingen, zoals boeken, songs en gedichten. Zo is het leuk om vanuit muzikaal perspectief te luisteren naar songs in het Engels, maar nog veel leuker als je weet wat er gezongen wordt en de eventuele diepere betekenis erachter kunt vinden.

Zoals een sport volgens bepaalde regels wordt gespeeld, zo geldt dat ook voor een taal, dus we zullen zeker aandacht besteden aan “grammatica” en “idioom”, maar alleen om het taalspel goed te kunnen spelen. Daarvoor gebruiken we een boek als leidraad. De kosten hiervan zijn NIET in het cursusgeld inbegrepen.

Tijdens de cursusavonden nemen Engels spreken en luisteren een belangrijke plaats in en zijn er regelmatig allerlei spreeksessies. Van tijd tot tijd zal er zeker ook aandacht worden gegeven aan Engels als cultuurdrager. Dit alles kun je verwachten als je deelneemt aan een cursus Engels van SAB.

Het is géén beginnerscursus, maar als je ooit ongeveer twee jaar Engels in het voortgezet onderwijs hebt gehad of al eerder een cursus Engels hebt gedaan, kun je deelnemen. Be my guest!  Ben je enthousiast geworden en wil je je aanmelden voor een activiteit en/of cursus  U kunt zich aanmelden via een aanmeldingsformulier.

Voor vragen over de cursus, activiteiten, kosten, tijdstippen, verwijzen wij je naar de website of neem contact op met Anja Berns (sab.anjaberns@gmail.com of 06 16714168) of José van Rossum (06 26448426).

Uitgelicht

Digitale krant