Afbeelding

Express Wear Bemmel open toernooi

Algemeen

BEMMEL – De zomer is voorbij en ineens zitten we midden in de herfst. Gelukkig hebben we daar het vooruitzicht op het Express Wear Bemmel open toernooi. Wij, als organisatie kijken hier enorm naar uit en hebben veel zin om er weer een gezellige en sportieve week van te maken. 

Het toernooi vindt plaats van maandag 31 oktober tot en met zondag 6 november as. Bij veel inschrijvingen zullen we starten op zondag 30 oktober. Je kunt je inschrijven in de categorieën 3 t/m 9, via www.toernooi.nl. De inschrijving is inmiddels geopend en sluit op zondag 23 oktober as. 

Hoewel het nog een aantal weken duurt, zijn de voorbereidingen voor het toernooi natuurlijk al in volle gang. De vrijwilligers staan paraat, de sponsoren zijn geworven en/of hebben zich aangemeld; waarvoor onze hartelijke dank! Een bijzonder bedankje voor Express Wear die nu voor het tweede jaar onze hoofdsponsor is. Zonder sponsoren en vrijwilligers kunnen wij het toernooi niet organiseren. 

Als het aan ons ligt wordt het weer een fantastisch toernooi waar sportiviteit en gezelligheid voorop staan. Iedere werkdag vanaf 17:30 uur zijn er leuke partijen te bewonderen vanaf onze terrassen en vanuit ons eigen clubhuis. De finalewedstrijden vinden plaats in het slotweekend. Schrijf je snel in via www.toernooi.nl of kom gezellig aanmoedigen; wij zien je graag bij Express Wear Bemmel Open! 

De toernooicommissie

Uitgelicht

Digitale krant
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief