Afbeelding

Zeemanskoor Schip Ahoy viert kristallen jubileum

Algemeen

ANGEREN -Dit jaar viert Zeemanskoor ‘Schip Ahoy’ zijn tweede lustrum. In dat kader wordt er een speciale jubileumuitvoering gegeven op zondag 11 december in het Dorpshuis van Angeren. 

In de eerste 10 jaren van zijn bestaan is ‘Schip Ahoy’ uitgegroeid tot een volwaardig koor, dat zijn weerga niet kent in de gehele regio. Met zijn bijna vijftig zangers en liefst negen muzikanten is het een graag geziene gast bij talloze evenementen, bruiloften, feesten en partijen. 

Het koor -onder de bezielende leiding van dirigent/kapitein Gert Huting- bruist van enthousiasme en het weet op onnavolgbare wijze zijn gehoor mee te slepen, te emotioneren en te vermaken.

De agenda puilt dan ook uit van de uitvoeringen, zowel in de eigen omgeving als ver daarbuiten. Meer dan tweehonderd keer heeft het Zeemanskoor in die ruim 10 jaar al opgetreden: van Angeren en Vierlingsbeek tot Harlingen, Scheveningen en Enkhuizen. 

Ergo: ‘Schip Ahoy’ is hot en is in relatief korte tijd bij velen ongekend populair geworden. “Graag nodigen wij u uit om op zondag 11 december onze gast te zijn. Kaarten zijn te reserveren bij het Dorpshuis in Angeren: 026-3251186. Entreeprijs 7,50 euro inclusief koffie/thee. Afhalen aan de bar. 

Dorpshuis Angeren. Zaal open 13.30 uur Aanvang: 14.00 uur tot 16.30 uur. Na afloop after party in de Foyer met DJ Guus. (www. zeemanskoorangeren.nl)

Uitgelicht

Digitale krant
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief