“Stichting Zeven voor Leven” zoekt vrijwilligers

Algemeen

LINGEWAARD - Ooit wel eens gedacht ’hoe kan ik iets voor een ander betekenen, hoe kan ik mijzelf inzetten voor een goed doel en zo het leven van iemand anders draaglijker maken’. Dat kan bij het fietsevenement Zeven voor Leven op zondag 28 mei 2023. 

Zeven voor Leven is een fietsuitdaging waarbij de opbrengsten ten goede komen aan onderzoek naar kanker. De locatie is de prachtige omgeving van Berg en Dal bij Nijmegen. De opbrengsten van dit evenement gaan naar diverse instanties zoals bv het Radboud Oncologiefonds. Op de plank bij het Radboud Oncologie Fonds liggen diverse projecten klaar van onderzoekers die smachten naar een financiële bijdrage om voortgang te kunnen boeken in hun project. Hierdoor wordt de kans op en kwaliteit van leven na genezing aanzienlijk verhoogd voor zij die door kanker worden getroffen.

Wij als Zeven voor Leven willen onderzoekers die financiële injectie geven. Maar wij kunnen het niet alleen. Daar hebben we naast deelnemers ook vrijwilligers nodig. Want zonder vrijwilligers geen evenement. Daarom zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die ons willen helpen tijdens het evenement en bij de opbouw en afbouw.

Op woensdagavond 14 december wordt er een vrijwilligersavond georganiseerd waarbij kennis gemaakt wordt met het bestuur, er een presentatie gegeven wordt over het evenement en kan er ingeschreven worden op de diverse taken die mogelijk zijn als vrijwilliger. De inloop is vanaf 19.30 uur en de avond start om 20.00 uur. Locatie volgt nog.

Inschrijven voor de vrijwilligersavond kan via onderstaande link:
https://nl.surveymonkey.com/r/RMJ6XPD
Kanker raakt ons allemaal, doe mee of wordt vrijwilliger bij Zeven voor Leven en steun onderzoek naar kanker.
#voorwiefietsjij #zevenvoorleven

Uitgelicht

Digitale krant
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief