Ans en Ger winnaars tweede ronde.
Ans en Ger winnaars tweede ronde. Foto: Annemarie Ariëns-Bruil

Bridgeclub Doublet Bemmel

Algemeen

BEMMEL – Een aantal nieuwe leden hebben zich aangemeld bij BC Doublet en spelen inmiddels enthousiast volop mee in de competitie.

De tweede ronde behoort tot het verleden en de winnaars zijn weer bekend. De hoogste score van de A- en B-lijn was voor Ans en Ger met 58,17%. Zij ontvingen uit handen van de voorzitter de wisseltrofee van de Huismeesters met de daarbij behorende waardebonnen. Van harte proficiat met het behaalde resultaat.

Eerste in de A-lijn werden Adje en Jetta met 58,17%, tweede Sjoukje en Annemarie met 56,72%, derde Wilma en Wim met 55,21%.
In de B-lijn was de eerste plaats voor de winnaars van de tweede ronde, Ans en Ger met 58,63%, tweede werden Clara en Piet met 57,10%, derde Henk en Tonny met 55,01% en Truus en Gerard legden beslag op de vierde plaats met 54,25. Deze paren starten in de derde ronde in de A-lijn.

Lid worden van Doublet? Bel of e-mail ons secretariaat: Annemarie Ariëns, e-mail secretariaat.doublet@gmail.com, of bezoek onze website: http://www.nbbclubsites.nl/club/15030

Uitgelicht

Digitale krant
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief