Leif de Leeuw.
Leif de Leeuw. Foto: PR

Leif de Leeuw in de TheaterKerk

Algemeen

BEMMEL - Gitarist Leif de Leeuw en zijn zeskoppige band zijn de nieuwe southern jam-band sensatie van Europa. In 2018 heeft Leif de Leeuw band een tour door Europa gemaakt met de muziek van de Allman Brothers Band. 

Afgelopen jaren hebben fans en promotors vaak gevraagd of Leif de Leeuw band deze show nog een keer wilde spelen. Tot nu toe zeiden ze: ‘nee, gaan we niet meer doen’. Maar de muziek is eigenlijk ook te gek om het niet te doen. En gelukkig, Leif de Leeuw band is overstag! 

Dus in 2022 nog echt één keer Leif de Leeuw band plays the Allman Brothers! Ondertussen is Leif de Leeuw, voor de zevende keer uitgeroepen als beste Bluesrock gitarist van de Benelux door de lezers van De Gitarist. Zanger/gitarist Sem Jansen won het muziekprogramma ‘Hit the Road’.
Leif de Leeuw was regelmatig te zien in DWDD. Nu in de TheaterKerk op zaterdag 10 december, aanvang 20.30 uur. Kaarten à 17,50 euro (inclusief consumptie) zijn online verkrijgbaar (www.theaterkerk.nl) en bij boekhandel ‘de Toren van Bemmel’.

Uitgelicht

Digitale krant