Batouwe Basketball Scholierentoernooi

Algemeen

BEMMEL - Sporten is gezond. Sport is voor iedereen. Voor jong & oud en je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen! Als sportvereniging in Bemmel zien wij dan ook zeker een voorbeeldrol voor ons weggelegd met betrekking tot het stimuleren van sport in de regio.

“Daarom organiseren we weer het jaarlijkse Batouwe Basketball Scholierentoernooi in de kerstvakantie. Het Batouwe Basketball Scholierentoernooi is gepland in de kerstvakantie op dinsdag 27 en woensdag 28 december. Het toernooi wordt gespeeld in Sportcentrum De Kooi in Bemmel, de thuisbasis van BV Batouwe.

Indeling

De wedstrijden worden op twee verschillende dagen georganiseerd; Dinsdag 27 december: groepen 4, 5 en 6; Woensdag 28 december: groepen 7 en 8.

Alle basisscholen in de gemeente Lingewaard hebben van ons een inschrijfformulier ontvangen. Je kunt jezelf dus opgeven bij je leerkracht van je school. Mocht de school de uitnodiging niet ontvangen hebben, dan kan men contact opnemen met Herbert Bosch via activiteitencommissie@batouwebasketball.nl. Inschrijven kan tot 16 december.

Uitgelicht

Digitale krant