Met en na kanker is veel mogelijk in Huissen!

Algemeen

LINGEWAARD - Ieder jaar wordt op 4 februari wereldwijd stilgestaan bij kanker, een ziekte waar één op de drie Nederlanders in zijn of haar leven mee wordt geconfronteerd. Kanker zet je wereld op z’n kop, het brengt je uit balans. 

Tijdens de behandeling, maar ook daarna ervaren vele mensen nog klachten en beperkingen. Denk aan chronische vermoeidheid, relationele en seksuele problemen, depressie, de angst voor terugkeer van de ziekte, problemen bij de terugkeer naar werk en sociale isolatie. Nederland telt vele organisaties die mensen met kanker zorg en ondersteuning bieden. Ook in Lingewaard is er tijdens en na kanker veel mogelijk! 

“Daarom organiseren wij, ONMG op Wereldkankerdag een belevingsmarkt over het aanbod en de zorg die wij kunnen bieden rondom Huissen. Bedoeld voor mensen met kanker, hun naasten en voor iedereen die geïnteresseerd is. 

We willen je laten zien en laten ervaren dat leven met en na kanker veel mogelijkheden biedt. Dat klachten vaak op te lossen zijn of kunnen afnemen. Maar ook dat de juiste hulp en steun kunnen bijdragen aan het omgaan met je ziekte, de behandelingen en/of de gevolgen daarvan. 

Bepaal je eigen route en maak daarbij gebruik van de hulp die er dicht bij huis voor je is! Kom je kijken en ervaren wat er allemaal mogelijk is in en rondom Huissen? We zien er naar uit je op 4 februari te verwelkomen bij Sportsereen, Blauwenburcht 3, Huissen!”

Uitgelicht

Digitale krant