Activiteitenprogramma SWOG Senioren vol afwisseling

Algemeen

BEMMEL - SWOG Senioren heeft voor het komende half jaar weer enkele leuke activiteiten op het programma staan. Om te beginnen is er woensdag 8 februari een interessante informatiemiddag over diabetes. 

Diabetis heeft grote invloed en beperkingen op het dagelijkse leven. ‘n Consulent van de Diabetis-vereniging komt deze middag, via een power point presentatie, de aanwezigen informeren hoe in het dagelijks leven om te gaan met diabetis.

Woensdag 15 maart is, na een afwezigheid van twee jaar, de toneelgroep Jong Belegen weer te gast, ditmaal in combinatie met de band Diato 48 die vóór de pauze het programma zal verzorgen. Na de pauze, zullen op het toneel de komische misverstanden weer voor de nodige hilariteit gaan zorgen. 

Woensdag 5 april staat er voor de bingoliefhebbers de traditionele paasbingo op het programma, met ditmaal de muzikale medewerking van zanggroep Alléén Hollands. De zangers vertolken in lederhosen op ludieke wijze gezellige Nederlandstalige liedjes.

Zondagmorgen 8 mei verzorgt het levensliederenkoor De Notenkrakers een gezellig voorjaarskoffieconcert met vrolijke luister en meezing liedjes om op mee te deinen.
Als afsluiting van het eerste half jaar staat er voor woensdag 28 juni nog een muzikale middag op het programma waarbij de muziek verzorgd wordt door het duo ‘Music 2 remember’. Deze middag is het Sprauwenjagersgilde te gast, die voor de aanwezigen de bekende, heerlijke Gendtse kersenkoek gaat bakken. Een middag om niet te missen.

Alle activiteiten -ook het koffieconcert- zijn alleen toegankelijk voor deelnemers van SWOG Senioren. Standaard is er elke activiteit koffie met iets lekkers, ‘n gratis consumptie en zijn er mooie prijzen te winnen bij de gezellige verloting.

“Ben je enthousiast geworden maar ben je nog geen deelnemer van SWOG Senioren, meld je dan per omgaande aan. Dat kan via het invullen van een inschrijfformulier, te verkrijgen via het SWOG kantoor, Schoolstraat 18-a. Het kantoor is elke dinsdagmorgen tussen 10.00 en 12.00 uur geopend. Ook via telefoonnummer 0481-422221 of 06-12156738 is ‘n inschrijfformulier aan te vragen. Deelnemers van SWOG Senioren betalen 7,50 euro contributie per kwartaal via een incassomachtiging.

Uitgelicht

Digitale krant