Rotary-quiz voor het goede doel in de Theaterkerk Bemmel

Algemeen

BEMMEL - Jaarlijks organiseert de Rotary Lingewaard voor alleenstaande ouderen in de gemeente Lingewaard een Rotary High tea. Deze activiteit is voor velen iets om naar uit te kijken. Een feestelijk evenement, heerlijk thee drinken en samen aan tafel waardevolle contacten leggen en verhalen horen. 

Om dat mogelijk te maken, hebben we naast steun van zeer gewaardeerde sponsoren, een financiële bijdrage nodig. Deze fondsenwerving vindt plaats tijdens een leuke quizavond.

De  Rotary High tea is in de Theaterkerk Bemmel op vrijdag 10 maart, aanvang 20.00 uur. Inschrijfgeld: 10 euro per persoon. “Speel mee, steun de Rotary High tea en win de felbegeerde wisselbeker. Met dank aan: Theatercafé Bemmel, die een deel van de bar omzet doneert. Hoe gaan we dit doen? Schrijf je in. Als individu of als team. Teams bestaan uit vier personen. Nog leuker: als bedrijfsteam! Ultieme teambuilding!
Bedrijven kunnen een totaalpakket afnemen van 30 tientjes, waarbij je naast het spelen en de verzorging tijdens de avond ook kunt rekenen op exposure via onder andere social media.

Wat kun je verwachten? Via vier rondes wordt op diverse wijzen taalkennis getoetst. Bijvoorbeeld rondes als ‘woordritsen’, ‘zoek de fout’, maar ook ludieke rondes om humor en creativiteit te gebruiken.

Aanmelden kan door een email te sturen naar: tientjevoortaal@gmail.com o.v.v. het aantal personen, teamnaam en contactpersoon.

Uitgelicht

Digitale krant