Schilders van Bart Elfrink in De Kijkruit

Algemeen

GENDT - Wij zijn met acht cursisten van Bart Elfrink bij de Kleine Academie Oost in Bemmel. Acht cursisten staan garant voor diversiteit. De meesten van ons komen uit Lingewaard en sommigen schilderen al meer dan 25 jaar, anderen zijn wat later begonnen en de jongste heeft zich vier jaar geleden aangesloten. 

Elke donderdagavond staan we als groep in het atelier in De Kinkel. We ervaren het als inspirerend om in een groep te werken, brengen elkaar op ideeën, ontdekken de mogelijkheden van verschillende materialen en welke ons het meest aanspreken: olieverf, acrylverf, potlood, houtskool, aquarel of soft pastel. 

Bart is een docent die een ieder vrij laat, die met je meeloopt naar waar jij naartoe wilt en je verder op weg helpt met zijn aanwijzingen als je daar behoefte aan hebt.
We halen inspiratie uit veel bronnen, de natuur, de mensen in ons dagelijks leven, de krant, fantasielandschappen uit games, foto’s in boeken en op internet, in schilderijen van grote meesters.

Al die inspiratiebronnen leveren divers werk op. We schilderen landschappen, bloemen, dieren, stillevens, prentjes voor de kleinkinderen.
Schilderen en tekenen hoort voor ons bij het leven. Het biedt ons ontspanning, we halen er voldoening uit. Gewoon heel plezierig om te doen.

Algehele informatie: Werkgroep De Kijkruit: Dorpstraat 56, Gendt; 0481-421156. Mail: a.huystee@planet.nl; https://twitter.com/GendtVerbeeld https://www.facebook.com/GendtVerbeeld; https://www.instagram.com/Kijk ruit  Expositieadres (raammanifestatie ) Dorpstraat 21b Gendt. 

Interesse om te exposeren of mee te werken? Geef je op via het aanmeldingsformulier www.kunstkringgendtverbeeld.nl

Uitgelicht

Digitale krant