Carnavalsmiddag 2020.
Carnavalsmiddag 2020. Foto: Johan Tolkamp

Groots carnavalsmiddag in het Ontmoetingscentrum Dooornenburg

Algemeen

DOORNENBURG - Dinsdagmiddag, 21 februari is in het Ontmoetingscentrum van Doornenburg een Carnavals Feest Middag voor jonge en oudere senioren. Aanvang is 13.30 uur (tot ongeveer half vijf).  

De muziek, het dansoptreden, de nieuwe Prins en Prinses, de bezoekers en de organisatoren willen er graag met iedereen een topmiddag van maken. Iedereen is welkom! Neem vrienden en vriendinnen mee! 

De entree is gratis en voor iedere bezoeker is er een gratis kopje koffie of thee en het eerste drankje is ook gratis. De muziek wordt verzorgd door het dans- en amusementsorkest ‘Eigereid’ onder leiding van Harry Boerstal. Muziek om fijn op te dansen, te  bewegen.en naar te luisteren.

Ook is er  een speciaal optreden van de dansvereniging Mixed Moves. Verder maken we deze middag kennis met de nieuwe Senioren Carnavals Prins en Prinses 2023.

Het is spannend en het zal  een verrassing voor iedereen zijn: ‘Wie het worden?’. “We bedanken de voortrekkers Prinses Toos de Vruutert’ en Prins Geert ‘De Stuuk maer Deur’. van 2020, die door de coronaperikelen iets langer hebben moeten wachten op de opvolging.

Het bestuur van SOD Doornenburg heet iedereen van harte welkom op deze speciale Carnavalsmiddag in 2023. Voor meer informatie kan iedereen terecht bij Bud Joosten, 06-30069770, Hans Gerdsen, 0481424560 of Johan Tolkamp, 0610995095.

Uitgelicht

Digitale krant