Judo Vereniging Angeren zoekt trainer en bestuursleden

Algemeen

ANGEREN - Judo Vereniging Angeren is een laagdrempelige vereniging voor kinderen vanaf 4 jaar. Kinderen leren op een speelse manier judoworpen en leren zich te verdedigen en met respect met elkaar om te gaan.

“Omdat de huidige trainers hebben aangegeven tot aan de zomervakantie nog les te geven, en daarna hun werkzaamheden neer gaan leggen binnen onze vereniging, zijn we op zoek naar een nieuwe trainer. De trainingsavonden zijn op maandag van 17:00 tot 20:00 uur en op woensdag van 17.30 en 20.30 uur. 

Ben jij degene die bij onze vereniging graag de trainingen wil gaan verzorgen? Dan komen we graag met jou in contact via ons mailadres info@judo-angeren.nl. Heb je nog vragen, dan mag je ook telefonisch contact met ons opnemen. Zie www.judo-angeren.nl voor onze verdere contactgegevens en meer informatie over onze vereniging.

Ben je enthousiast om aan de slag te gaan en heb je affiniteit met het geven van judotrainingen, maar nog geen opleiding hiertoe gedaan, dat is geen probleem. Samen kijken we dan naar de mogelijkheden. 

Daarnaast zijn we op zoek naar twee nieuwe bestuursleden. Het gaat hierbij om de functie van penningmeester en secretaris. Vind je het een uitdaging om verder te bouwen aan een vereniging en draag je het verenigingsleven een warm hart toe, dan vernemen wij dit graag eveneens via bovenstaand mailadres.”

Uitgelicht

Digitale krant