De E.T.-act mét vliegende fiets tijdens het Sebastianus Festival of Movies.
De E.T.-act mét vliegende fiets tijdens het Sebastianus Festival of Movies. Foto: PR Sebastianus Gendt

Spectaculair Sebastianus Festival of Movies zorgt voor enthousiast publiek

Algemeen

GENDT - Providentia Gendt was op zaterdag 28 januari tot de nok toe gevuld voor een spectaculair Sebastianus Festival of Movies. 

Het publiek maakte met muziek en beeld een tijdreis door de geschiedenis van de film. En dat niet alleen, er waren ook genoeg special effects aanwezig om de belevenis nog bijzonderder te maken. Van een nagespeelde scène uit James Bond tot een grote piratenboot vol vendelende jeugdleden. Ook het slagwerk zorgde voor een luid applaus tijdens een strakke act met lichtgevende Star Wars-trommelstokken.

En dat alles heeft Sint-Sebastianus samen met een aantal andere toppers gedaan. Muzikanten als zangeres Simone Ewouds, bassist Maaike van Deelen, gitarist Peter van Megen en pianist Bert Noordam kwamen het concert op een mooie manier versterken. Licht en geluid was er dankzij Janssen Sound & Light. Elwin van Alst was verantwoordelijk voor al het beeldmateriaal tijdens de show.

Sint-Sebastianus Gendt kijkt trots achterom maar ook met plezier vooruit. Met de organisatie van het Kersenfeest 2023, dat op 23, 24 en 25 juni plaatsvindt, gaat Sebastianus weer alles op alles zetten om een prachtig evenement neer te zetten. En als we nog iets verder vooruitkijken, staat 2024 op de planning als jubileumjaar: Sint-Sebastianus bestaat dan 525 jaar. Dat belooft wat voor het volgende Sebastianus Festival in januari 2024!

Uitgelicht

Digitale krant