Logo gemeentenieuwsonline.nl

Grote Kwizzut Quiz succes

HUISSEN - Het was al weer de tweede activiteit in 2014 van wijkvereniging Het Kempke uit Huissen. Na de geslaagde, en inmiddels traditionele Nieuwjaarsbrunch werd op 14 februari De Grote Kwizzut Quiz gehouden. Het bestuur was aangenaam verrast door het grote aantal teams dat zich had aangemeld voor deze avond. Blijkbaar zijn de bewoners van de wijk Het Kempke niet de meest romantische, want juist op Valentijnsdag was de opkomst bijzonder groot.

De sfeervolle en tegelijkertijd knusse zaal van De Buitenpoort was de arena waar dit 'gevecht' plaats zou gaan vinden. Quizmaster Maarten Seesink vuurde de ene verschrikkelijke vraag na de andere op de teams af. Op drie categorieën werden de deelnemers getest op hun kennis. Sommige teams scoorden heel hoog in de categorie algemeen en sport, terwijl een ander team uit blonk in muziek. Hierdoor ontstond een hele spannende strijd die uiteindelijk één winnaar kende.

Team De Stuumpkes was met slechts een punt voorsprong de grote winnaar van de avond. Naast een grote wisselbeker en eeuwige roem, kregen zij van de quizmaster een paar mooie flessen wijn en entreebewijzen voor de komende cabaretvoorstelling in De Buitenpoort. Tussendoor konden de deelnemers loten kopen waarmee leuke prijzen konden worden gewonnen. Met de opbrengst van de loterij kan wijkvereniging Het Kempke ook in de toekomst leuke activiteiten blijven organiseren. De veelal door lokale ondernemers ter beschikking gestelde prijzen vielen goed in de smaak bij de winnaars. Achteraf kunnen we maar tot één conclusie komen; het was een zeer gezellige en geslaagde avond vol humor en plezier die zeker voor herhaling vatbaar is.

Meer berichten