Op 9 mei gaan we weer van start met de deBOL Avond-4-Daagse!
Op 9 mei gaan we weer van start met de deBOL Avond-4-Daagse! Foto: deBol Bemmel

Nieuws van de deBol Junior Avond-4-Daagse

Algemeen

BEMMEL - Op 9 mei is het zover! Dan gaat de deBol JuniorAvond-4-Daagse in Bemmel weer van start! Dit jaar alweer voor de 16e keer! Wij zijn al druk bezig met de voorbereidingen. We hebben de routes (bijna) allemaal nagelopen, zo hier en daar zit er dit jaar een wijziging in, de “Pas-op wandelaars “ borden zijn in de maak en de welbekende “deBol-A4D pijlen” zijn inmiddels ook klaar. 

Ook dit jaar zijn er heel veel verkeersregelaars nodig om de kinderen veilig op pad te kunnen sturen. Ben je 18 jaar of ouder? Heb je in de week van 9 t/m 12 mei op een (of meerdere) avond(en) een paar uurtjes vrij en vind je het leuk om ons te helpen om iedereen op een veilige manier over te laten steken, meld je dan aan als verkeersregelaar! Het kost je per avond een á twee uurtjes van je tijd en de kinderen en hun ouders (en wij ook) zijn er hartstikke blij mee!
Meld je aan door een mailtje te sturen aan stichting.debol@planet.nl. Je ontvangt dan van ons meer informatie over het verkeersregelaar zijn.

Statiegeld-flessenactie

In de maand april mogen wij meedoen met de statiegeld flessen actie bij de Jumbo in Bemmel. Dus spaar je statiegeld flessen op en lever ze in de maand april in bij de Jumbo, en doneer vervolgens de opbrengst aan deBOL-Avond-4-Daagse, daar zijn we dan super blij mee! Wij hopen op een mooie opbrengst die in zijn geheel gebruikt zal worden voor de Avond-4-Daagse.

Inschrijven

Net zoals andere jaren hebben we ook dit jaar weer verschillende inschrijfmomenten, de inschrijving start op Koningsdag, tijdens de Oranjevrijmarkt die dan weer wordt georganiseerd door het Oranjecomité Bemmel-Ressen.

Meer informatie

Binnenkort lees je in Hét Gemeente Nieuws nog meer nieuws over die altijd zo gezellige deBol Junior Avond-4-Daagse in Bemmel. Meer informatie: www.debolbemmel.nl

Uitgelicht

Digitale krant