Stormloop Open Badmintontoernooi BC Gendt

Algemeen

GENDT - Zondag 2 april vindt in Gendt het Open Badmintontoernooi plaats voor de 20e keer. Dit jaar weer met een zeer groot aantal aanmeldingen; 75 koppels met 100 spelers. “Al snel zaten we aan het maximum aantal koppels en moesten we werken met een reservelijst.”

De diverse badmintonkoppels zullen zich zondagochtend weer melden voor de dames- en herendubbels in drie categorieën. ’s Middags zullen de gemengd dubbel wedstrijden gespeeld worden, eveneens in drie categorieën.
De categorieën voor de koppels, zowel heren- als dames- en gemengd dubbel die deze dag uitkomen zijn categorie 6 en 8 competitieklasse en categorie 9, recreanten klasse.

Toegang is gratis, dus u bent van harte welkom om te komen kijken deze badmintondag.
Na een lekker kopje koffie of thee en de nodige uitleg en (huis)regels zullen de eerste wedstrijden beginnen om 08.45 uur. Rond het middaguur zullen de mixwedstrijden (gemengd dubbel) gespeeld worden. En om 18.00 uur verwachten we dat alle wedstrijden gespeeld zullen zijn en daarna zal de prijsuitreiking plaatsvinden.

Wilt u ook eens komen badminton spelen? Dat kan op de woensdagavond. Kom gerust een kijkje nemen op woensdagavond in sporthal Walburgen te Gendt. Voor meer informatie kijk op onze website www.bcgendt.nl.

Uitgelicht

Digitale krant