Het a orkest van Muziekvereniging Volharding tijdens vorig themaconcert.
Het a orkest van Muziekvereniging Volharding tijdens vorig themaconcert. Foto: Theo van Vuuren

Muziekvereniging Volharding ‘Celebrates the Nineties’ tijdens hun themaconcert

Algemeen

HUISSEN - Het A-orkest van Muziekvereniging Volharding brengt op zaterdag 3 juni een onvergetelijk themaconcert: ‘Volharding Celebrates the Nineties’. De sfeervolle Zandse kerk aan de Van Wijkstraat 31 opent haar deuren voor het publiek vanaf 19.30 uur, terwijl het concert zelf om 20.00 uur begint. 

Tijdens dit bijzondere evenement zullen de bekende hits ‘Banger Hart’ en ‘Don’t Let the Sun Go Down’ gezongen worden.
De jaren ‘90 staan bekend om hun iconische muziek en unieke stijl. Volharding ‘s A-orkest neemt het publiek mee op een nostalgische reis door dit opwindende decennium. Van populaire hits tot klassieke melodieën, het orkest zal een gevarieerd repertoire ten gehore brengen dat de harten van de bezoekers zal veroveren.

De intieme setting van de Zandse kerk en haar prachtige akoestiek zorgen voor een onvergetelijke luisterervaring. De entree voor dit unieke concert bedraagt 7,50 euro, inclusief een verfrissende consumptie om de avond compleet te maken.

Of je nu een liefhebber bent van jaren ‘90 muziek of gewoon op zoek bent naar een avond vol entertainment, het themaconcert van Volharding mag je niet missen. Verzeker jezelf van een plekje en geniet van de onvergetelijke klanken die het A-orkest ten gehore zal brengen.

“Herbeleef de jaren ‘90 en laat je betoveren door de muzikale magie van Muziekvereniging Volharding. Kom op zaterdag 3 juni naar de Zandse kerk. Wil je zeker zijn van een mooie plek reserveer dan een plek via de website www.volhardinghuissen.nl of Facebook. Bereid je voor op een avond vol muzikale hoogtepunten en onvergetelijke herinneringen.”

Uitgelicht

Digitale krant