BordBuster attendeert ieder op de tocht der tochten.
BordBuster attendeert ieder op de tocht der tochten. Foto: Martien van Hemmen-Exoduscomité

Exoduswandeltocht in Huissen

Algemeen

HUISSEN - Zelfs tijdens de coronaperiode stond het Exoduscomité wandelend stil bij de Exodustocht. Dit jaar kunnen we weer voluit de wandeltocht als evenement aanbieden. Het thema luidt ‘Wandelen in Vrijheid’.

Voor ieder is er een passende afstand: 5, 10, 17, 25 en de maratonafstand van 43 kilometer. Men ontdekt de schoonheid van de regio en passeert diverse WOII-markeringen.

De gezellige ontspannen sfeer van de tocht ligt in het verlengde van einde evacuatie in 1945, de wederopbouw en herstel van de democratie. Daarin passen doedelzakmuziek en de bekende muzikanten die in het centrum van Huissen hun talenten ten gehore brengen.

Start en finish zijn bij Broodjesbar De Buitenpoort in Huissen-centrum. Inschrijven kan makkelijk via www.exodustocht.nl. De doorloop verloopt soepel en het inschrijfteam ontvangt u graag. Op 24 juni kunt u zich overigens ook persoonlijk nog aanmelden.

“Iedere wandelaar stelt ook een positieve daad: Het Rode Kruis is namelijk ook dit jaar weer onze Goede Doelen partner. Meld u gerust aan voor deze unieke wandeltocht.”
Algemene info verkrijgt men op www.exodushuissen.nl en via Hét Gemeente Nieuws.

Uitgelicht

Digitale krant