Afbeelding
Foto: CameraBells

Najaarsconcert met twee koren in Zandse Kerk Huissen

Algemeen

HUISSEN - Liefhebbers van een gezellige ontspannen muziekmiddag kunnen op zondag 1 oktober hun hart ophalen. Die dag verzorgt gemengd koor Feelin’Good uit Huissen samen met koor Alegria uit Boekel een prachtig najaarsconcert in de Zandse Kerk, Van Wijkstraat 33 Huissen.

Beide koren staan onder de vakkundige leiding van dirigent Piet van der Sanden, die uit het brede repertoire een zeer afwisselend programma heeft samengesteld: van muziek uit de zestiger en zeventiger jaren tot meer actuele hits en musicalnummers. onder andere How great Thou art (Elvis), Riddles (Kensington), Memory (uit Cats) en Ticket to Ride (the Beatles). Chris Kok zorgt voor de professionele begeleiding op de piano. De presentatie is in handen van Toosje Hendriksen.

Het concert begint om 14.30 uur en duurt ongeveer tot 16.45 uur met een pauze van circa 30 minuten, er is dan gelegenheid voor een kopje koffie of thee. De kerk is open vanaf 13.45 uur.

Dit unieke concert bijwonen kan door kaarten te kopen à 8,50 per stuk, inclusief 1 kopje koffie of thee met versnapering, per mail te reserveren bij de penningmeester van Feelin’Good Hans Stoffels: bergerden@hotmail.com  met opgave van het gewenste aantal en door betaling van het bedrag van uw bestelling op bankrekening NL 03 RABO 0384019315 t.n.v. Koor Feelin Good o.v.v.kaarten Najaarsconcert.

“Zodra uw bestelling is ontvangen, wordt uw reservering per mail bevestigd. De entreekaarten kunt u op de dag van het concert onder vermelding van uw naam ophalen bij de ingang van de kerk, graag voor 14.00 uur. Reserveren is verstandig, het aantal kaarten is beperkt.”

Uitgelicht

Digitale krant