Poloaniase onder het mom van je kunt meer dan je denkt!
Poloaniase onder het mom van je kunt meer dan je denkt! Foto: Trudy Stellaard

Muzikale middag Zonnebloem Huissen-Angeren

Algemeen

HUISSEN - De zomer loopt weer op het einde en de herfst staat weer voor de deur. Tijd om voor de gasten van de Zonnebloem weer te beginnen met leuke activiteiten.

In de zaal van herberg De Hoeve in Huissen werden alle gasten ontvangen met een kopje koffie en een koek. Gezellig bijkletsen, want de meeste hadden elkaar al een paar maanden niet meer gezien.

Hans Vestering was uitgenodigd om deze middag muzikaal te verzorgen. Nou dat was hem wel op het lijf geschreven. De handjes gingen op elkaar, de voetjes van de vloer en er werd uit volle borst meegezongen met de muziek die onze gasten soms jaren terug in de tijd bracht. Ook een polonaise, een hapje en een drankje mochten deze middag niet ontbreken.

Gezelligheid kent geen tijd en zo was ook deze middag helaas weer snel voorbij. Met een brede glimlach gingen alle gasten weer huiswaarts. De meeste kijken al weer uit naar de volgende zonnemiddag.

Mocht men informatie  willen hebben om gast te worden bij de Afdeling Huissen-Angeren of wil je graag vrijwilliger worden bij deze afdeling, neem dan contact op met Trudy Stellaard 0634399982.

Uitgelicht

Digitale krant