De spelers van Teejaater PAN hebben er zin in!
De spelers van Teejaater PAN hebben er zin in! Foto: Teejaater PAN

Teejaater PAN speelt klassieker ‘Harold en Maude’

Algemeen

BEMMEL - Ook dit najaar speelt Teejaater PAN weer een prachtig toneelstuk in Cultureel Centrum De Kinkel in Bemmel. ‘Harold en Maude’ is een klassieker van schrijver Colin Higgins.

PAN neemt de bezoeker deze keer mee naar 1970, waar we kennismaken met Harold en Maude. ‘Harold en Maude’ is een hartverwarmende komedie met een diepe ondertoon. Het stuk bevat thema’s als liefde, levensvreugde en de zin van het bestaan. Het verhaal draait om de onwaarschijnlijke relatie tussen Harold, een jonge man die snakt naar echte aandacht en die geobsedeerd is door de dood, en Maude, een levendige en vrijgevochten 79-jarige vrouw, die zich niet laat leiden door bestaande conventies en haar eigen pad volgt.

‘Harold en Maude’ is een aangrijpende mix van humor, poëzie en diepgang die ons aan het denken zet. Het verhaal laat ons zien hoe belangrijk het is om volop van het leven te genieten, ongeacht onze leeftijd of omstandigheden, en onze angsten en obsessies te overwinnen en het leven vol overgave te omarmen.
Speeldata: 20, 21, 27 en 28 oktober om 20.00 uur. Locatie: Cultureel Centrum De Kinkel Bemmel. Kaartjes à 12,50 euro bij boekhandel De Toren van Bemmel of via www.teejaaterpan.nl/tickets.

Uitgelicht

Digitale krant