Rustpunt: festivalterrein Arnhem-zuid.
Rustpunt: festivalterrein Arnhem-zuid. Foto: Anke Elbers

OBHR: de spel-sportgroep voor hartpatiënten

Algemeen

LINGEWAARD - De vereniging Over Betuwse Hart recreanten wil hart- en vaatpatiënten de mogelijkheid geven om op verantwoorde wijze, onder deskundige begeleiding en met veel plezier te sporten. Voorop hierbij staat het sporten op eigen niveau. Er is sprake van een zeer gevarieerd sport-spel aanbod.

Op 23 september hield de OBHR een fietstocht voor leden en partners. Ze verzamelden bij familie Elbers te Doornenburg. Waar ze hartelijk werden ontvangen. Rond 14.00 uur vertrokken ze met z’n allen op de fiets richting Angeren. Afslaand langs het spoor vervolgens langs de LInge aankomend bij het eerste rustpunt bij het snel fietspad genoten hier van een appeltje en een drankje. Verder fietsend richting Arnhem waar we via de dijk het natuurgebied Meinderswijk in gingen de weg vervolgend richting Arnhem-zuid.

“Daar kwamen we bij het tweede rustpunt. Hier hebben we genoten van een drankje met wat lekkers. Na een half uurtje werd de tocht voortgezet via de Melkweg richting Huissen. Daar de dijk richting Angeren zo terug naar het eindpunt bij de familie Elbers te Doornenburg. Daar werd een drankje aangeboden met een warm en koud buffet. 

De gezellige dag werd rond 21.00 uur afgesloten met een dankwoord van de voorzitter. Hartelijk dank was er aan de volgende sponsoren: Smaakcateraar - Lintsen verhuur-Bakkerij Milder-fruitbedrijf Lendering, Familie Elbers en overige organisatoren Didi Hoedemaker.”

“Geïnteresseerd in onze vereniging? Kom ter kennismaking eens op woensdag vanaf 18.30 uur naar sporthal De Walburgen Nijmeegsestraat 65 C in Gendt of kijk op www.obhr.nl.”

Uitgelicht

Digitale krant