Kerstsamenzang.
Kerstsamenzang. Foto: Rita Oostendorp

Kerstsamenzang in het kleine kerkje aan de dijk in Angeren

Algemeen

ANGEREN - In de afgelopen jaren is in Angeren met een mooie nieuwe traditie gestart, de Kerstsamenzang met onder andere kinderen van basisschool De Marang, hun ouders en opa’s en oma’s. Een mooie traditie om ons samen met dorpsgenoten en hun (klein)kinderen voor te bereiden op Kerstmis.

De Kerstsamenzang wordt gehouden op zaterdagmiddag  16 december in het kleine kerkje aan de dijk in Angeren. “We starten om 15.30 uur in een gezellige kerk met een versierde kerstboom en een prachtige kerststal. Er is een klein gelegenheidskoortje en we worden begeleid door pastor Janneke Bron op piano. Bekende liedjes, zoals ‘O Denneboom’, ‘Midden in de winternacht’ en ‘Merry Christmas’ staan in het kerstbundeltje en hoe meer zielen hoe meer vreugd en hoe voller de klanken. Samen zingen, luisteren naar een kerstverhaal is heel verbindend en dat kostbare gevoel moeten we in deze tijd koesteren.” 

Na afloop is er voor iedereen warme chocolademelk met wat lekkers. De eindtijd zal ongeveer 17.00 uur zijn.
Iedereen, jong en oud, is welkom bij deze Kerstsamenzang en wordt van harte uitgenodigd om in het kleine kerkje mee te komen zingen!

Uitgelicht

Digitale krant