Mixed Passion Moderne dans.
Mixed Passion Moderne dans. Foto: Gert-Jan van Wezel

Mixed Moves presenteert nieuwe dansen tijdens Kerstmatinee

Algemeen

ANGEREN - Dansvereniging Mixed Moves is druk met het instuderen van de dansen voor het nieuwe dansseizoen. Deze dansen worden voor het eerst gepresenteerd tijdens een Kerstmatinee. Het Kerstmatinee wordt gehouden op zondag 17 december, aanvang 11:00 uur in Dorpshuis Angeren.

De 35 leden van Dansvereniging Mixed Moves zijn verdeeld in drie groepen. De miniorengroep, met dansers in de leeftijd van 4 - 8 haar zullen hun dans ‘Belle en het Beest’ laten zien. De juniorengroep met dansers in de leeftijd van 9 - 12 jaar dansen liefst drie dansen: een gardedans, een moderne dans en een karakter showdans met thema ‘Mamma Mia’. De Jeugd- en Hoofdklasse-dansers (leeftijd 13 - 28 jaar) zijn dit jaar in één groep samengevoegd. Zij zullen ook drie dansen laten zien. Een gardedans, een moderne dans en een showdans karakter met het thema ‘Lion King’.

De voorstelling wordt gegeven Dorpshuis Angeren, Emmastraat 23 te Angeren. Entree is gratis.
De dansers hebben zelf iets lekkers gebakken voor bij de koffie of thee. In de pauze is er een loterij, waarbij de opbrengst gaat naar de nieuw aangeschafte showkleding.

Uitgelicht

Digitale krant