Verkiezing Gouden Sport Ster gaat niet door!

Algemeen

LINGEWAARD - Door het gebrek aan nominaties heeft de organisatie helaas moeten besluiten om de Lingewaardse sportverkiezing voor 2023 te annuleren.

Het aantal inzending liep de afgelopen jaren al iets terug maar 2023 is het dieptepunt bereikt. Er is niet voldoende animo om de verkiezing in de huidige vorm door te zetten. Omdat de organisatie het belangrijk blijft vinden dat mooie sportprestaties in de gemeente op een passende manier gewaardeerd worden, gaan ze met de gemeente en Sportservice Lingewaard in gesprek om andere opties te verkennen.

“We willen de mensen en verenigingen bedanken die de moeite hebben genomen om iemand te nomineren. Heb jij nou een goed idee om sportprestaties in Lingewaard in het zonnetje te zetten en wil je hier aan bijdragen? Meld je dan bij Sportpromotie Lingewaard via sportpromotielingewaard@gmail.com.”

Digitale krant