Sfeervolle Kerst bij Eeuwes Bloemen in Huissen

Algemeen

HUISSEN - Nu de dagen voor Kerst weer donkerder worden snakken we naar een beetje gezelligheid in huis. De winkel van Eeuwes Bloemen is ingericht in een gezellige kerstsfeer. Prachtige kerstbomen met zijden bloemen, vlindertjes, vogeltjes, kerstballen enzovoort. 

“Alles kan en mag. In de kleuren goud, naturel, zilver enzovoort. Prachtige kransen voor aan de deur, je hoeft alleen de decoratie nog uit te zoeken. Wat is er nu leuker om je eigen kerststuk of krans te maken. Alle materialen zijn bij Eeuwes Bloemen te koop. Van prachtige kersttakken en kerstgroen. (Onder andere nobilis, zilver/blauwspar, steeneik, pinus, mossen, schors). Diverse soorten oasis, draad, lampjes en heel veel decoratiemateriaal. Prachtige Amaryllisbollen met dubbele bloem. Kerstklokken voor aan de deur? Je kunt het zo gek niet bedenken of het is aanwezig. Ook kun je kerststukken op laten maken. Dat mag gerust op die mooie vaas of schaal die zo prachtig op de kersttafel staat tijdens het kerstdiner. Misschien wel gekregen van je moeder. Ook volop verkrijgbaar prachtige kleine kerstbomen, Skimmia’s, Gaultheria’s en kerstrozen. Er is een grote collectie engelen ook voor in de boom, in diverse prijsklassen. En kent u ons Huissens Zwaantje? Voor veel doeleinden te gebruiken. Leuk om opgemaakt cadeau te doen.”

Bloemen kwamen vroeger uit de eigen kwekerij. Van een uitstekende kwaliteit. Op dit moment zijn er nog heerlijke pompoenen voor een lekkere warme soep nu het kouder wordt.
De winkel achter het huis is verrassend groot. Komt u gerust een kijkje nemen. Hier worden onder andere snijbloemen en planten verkocht. U kunt boeketten laten opmaken of zelf een boeket samenstellen.

Eeuwes Bloemen ook voor (groente- fruit en fruitschalen) rouwbloemwerk en bloemstukjes voor uw dierbaren op het graf. Bredestraat 87 te Huissen; telefoon 026 3250041; www.eeuwesbloemen.nl. Is in december op alle werkdagen geopend van 8.30 tot 18.00 uur. Zaterdag tot 17.00 uur. Er is ruime (eigen)parkeergelegenheid voor de winkel. Ingang vanuit de Bredestraat gelijk naast de rotonde (vanuit de richting Huissen-Centrum) Vanuit De Hoeve voor de rotonde.

Uitgelicht

Digitale krant