Afbeelding

Drie jaar Dé Smaakcateraar en alweer een nieuw initiatief

Algemeen Zaken Nieuws

GENDT – Drie jaar geleden startte Roy Tinneveld met Dé Smaakcateraar. Het zou het begin worden van een explosieve groei. De bestellingen gaan door het gehele land, 7 dagen per week. Nieuwe arrangementen, thema's en gerechten volgen zich in rap tempo op. Nieuw is wokken op locatie.

Roy lacht, nog vóór de officiële start in juni had hij met zijn concept zijn eerste klanten. Een concept van hapje tot happening. Kwaliteit bleek de sleutel tot succes. De basis is een goed geoutilleerde keuken. Het eten, presentatie, kleding, omgang met de klant. Voor Roy Tinneveld moet alles tot in detail kloppen. Altijd. En dat eist hij ook van zijn personeel. Niks gaat de deur uit voordat hij er zelf een kritisch blik over heeft geworpen.

Dé Smaakcateraar richt zich op bedrijven, en particulieren. Van een hapje bij de borrel tot een compleet aangekleed bedrijfsfeest. Tijdens het koken draaien zijn hersencellen continu, om nieuwe gerechten of arrangementen te bedenken. Nieuw is wokken op locatie. Roy; "Toen ik bij een wok restaurant op bezoek was dacht ik, dat kan ik ook op locatie. Voor mensen die eens iets anders willen dan het traditionele barbecueën, is het een mooie oplossing." Voor een wok arrangement komt de kok mee. "Wokken vraagt meer deskundigheid dan een speklap op de barbecue leggen", zegt Roy Tinneveld met een lach. Dé Smaakcateraar levert desgewenst ook een kok bij de barbecue.

Voor info over het uitgebreide aanbod en mogelijkheden bezoek de vernieuwde website www.desmaakcateraar.nl. Bezoekadres: Huigensstraat 10 Gendt. Tel 0481 – 421334.

Uitgelicht

Digitale krant