Logo gemeentenieuwsonline.nl

Sterrenactie Angeren succes

ANGEREN - De deelnemende ondernemers kunnen met succes terugkijken op de sterrenactie 2014. De winkelende klanten hebben met veel toewijding de sterretjes op de kaarten geplakt en ingeleverd bij de deelnemende winkeliers die daardoor meespeelden in deze loterij.

Ook de laatste trekking van de loterij op 18 december, waarmee een groot aantal medespelers heeft deelgenomen waren weer drie gelukkige winnaars. Maar een van deze had de hoofdprijs een reischeque van 500 euro. De gelukkige winnaar was mevrouw Riet Oteman uit Gendt. Deze werd uitgereikt door de voorzitter Hennie Helsen in de zaak van Hendriks 2 Wielers aan de Jan Joostenstraat in Angeren.

De andere winnaars van deze trekking waren de familie G. Kuster, Kampsestraat in Angeren en W. van Bon Iepenstraat Angeren.

Ook deze keer waren er winnaars van buiten het dorp Angeren. Daaruit is weer gebleken dat het men in Angeren goed kunt winkelen ook als men van ver moet komen. Bij alle winkels in Angeren zijn voldoende parkeerplaatsen voorhanden.

De ondernemers waren ondanks de economische crisis redelijk tevreden over de omzet van de laatste maanden 2014.

Meer berichten