Afbeelding

Fitpunt: sportief, maatschappelijk betrokken

Algemeen Zaken Nieuws

BEMMEL - Je kent het vast wel: ben je net lekker aan het sporten, krijg je ergens last van. Weekje rust nemen en dan maar weer proberen. Soms gaat het goed, maar net zo vaak ook niet. Op zo'n moment is een deskundig advies welkom.

Bij Fitpunt fysiotherapie en training kan je voor dit advies terecht. De fysiotherapeuten van Fitpunt hebben veel ervaring in het begeleiden van sporters met blessures. De ruime trainingsmogelijkheden in de praktijk aan de Dorpsstraat in Bemmel bieden uitstekende mogelijkheden om optimaal te revalideren. Naast het werk in de praktijk verzorgt Fitpunt al enkele jaren voor leden van BOD de Sprinters en sinds kort ook voor hockeyvereniging MHC Bemmel een gratis inloopspreekuur op de vereniging.

Omdat veel sporters niet aangesloten zijn bij een vereniging, is besloten om de mogelijkheid van een gratis consult bij een sportblessure ook in de praktijk aan te bieden. Vanuit Maatschappelijk Verantwoord Ondernemerschap willen de therapeuten van Fitpunt graag hun kennis inzetten om zo iets extra's te betekenen voor sporters die advies nodig hebben. Doelstelling van het consult is een diagnose te stellen en passend advies geven om het herstel zo optimaal mogelijk te laten verlopen zodat de sporter weer snel kan doen wat hij wil: sporten!!

Heb je een blessure en wil je een deskundig advies, bel dan naar Fitpunt fysiotherapie en training. Het telefoonnummer is 0481 454425. Maar binnen lopen kan ook. De praktijk bevindt zich aan de Dorpsstraat 41B (pad links van DA-Bruna Van Appeldoorn) in Bemmel.

Uitgelicht

Digitale krant