Afbeelding

Hair-crew Huissen: pure verwennerij en meer Vijf jaar Hair-crew: feestje voor de klant

Zakelijk Zaken Nieuws

HUISSEN - Kapsalon Hair-crew aan De Brink (winkelcentrum Zilverkamp) in Huissen bestaat in juli vijf jaar. Dat betekent voor de klanten een feestje. Bij Hair-crew staat de hele maand juli een rad van fortuin, waarmee tal van prijzen zijn te winnen: veel verschillende luxe producten uit ons assortiment tot aan kappersbonnen. De hoofdprijs is een gratis knipbehandeling.

Ook de kinderen worden niet vergeten en krijgen bij een knipbeurt een kaartje voor een gratis lekker ijsje bij buurman cafetaria Zilverkamp. Zo wil Debbie van den Eijssel – die zelf ook het tienjarig bestaan van zelfstandig kapster viert - en haar team de klanten bedanken voor de eerste vijf jaar Hair-crew.

Debbie en haar team werken met passie. Dat voel je, dat zie je. Naar de kapper gaan is bij Hair-crew altijd al een feestje, pure verwennerij. Meer dan dat zelfs. je krijgt er in een rustige en aangename sfeer een comfortabele behandeling. Je bent er even helemaal uit!

Knippen, kleuren, keratine behandeling of extensions, bij Hair-crew krijgt iedere klant een deskundig advies, passend bij je wens en uiterlijk. Technisch perfect en modisch verantwoord. Hair-crew staat voor kwaliteit, die ten grondslag ligt aan het succes van de zaak. "Ook de inbreng van mijn partner is daarbij van grote invloed geweest", zegt Debbie. "We blijven de trends en ontwikkelingen volgen en zullen binnenkort ook met nieuws komen."

Hair-crew is gevestigd aan Brink 2 (winkelcentrum Zilverkamp) in Huissen; telefoon (026) 3250325 www.hair-crew.nl (je kunt ook online een afspraak maken!).

Uitgelicht

Digitale krant