Afbeelding

Eerste lustrum open tennis toernooi Haalderen zit er op

Algemeen

HAALDEREN - Van 22 tot en met 28 juni heeft het vijfde Sportvillage open tennistoernooi Haalderen plaatsgevonden op tennispark ’t Greffeltje in Haalderen. Van maandag tot en met zondag is er in acht categorieën gestreden om de eerste plaats.

Ondanks dat het aantal inschrijvingen, dat tegenviel is het toernooi mede door het fantastische weer bijzonder goed verlopen.

Op zondag kon tegen vijf uur overgegaan worden tot de prijsuitreiking. Allereerst werden er diverse mooie prijzen onder de deelnemers verloot. Deze prijzen zijn voor het grootste deel beschikbaar gesteld door onze toernooisponsors (restaurant Giorgio, King Palace, Het Wapen en Moos, alle uit Bemmel). Tot slot kregen de winnaars van de eerste en tweede prijzen een mooie waardebon van hoofdsponsor Sportvillage uit Bemmel.

De namen van de winnaars staan op de site www.toenooi.nl. Alle foto’s die genomen zijn deze week op de site www.tchaalderen.nl. "De toernooicommissie is alle vrijwilligers dankbaar voor hun bijdrage en natuurlijk de deelnemers voor de sportieve wedstrijden.

Uitgelicht

Digitale krant