Afbeelding

Een nieuwe Huissense koek in het assortiment van banketbakkerij Gerritsen

Zakelijk Zaken Nieuws

HUISSEN - Deze koek wordt gepresenteerd aan de bevolking van Huissen tijdens het Vleiskeure op 24 september en de kermis van 25 tot en met 29 september.

Banketbakkerij Gerritsen heeft speciaal voor jou drie 'nieuwe' Huissense koeken gemaakt die blijvend in het assortiment zullen zijn: Speciaal voor de kids (kleine eters) hebben wij 'Huissense koek vingers'. Dit zijn acht vingerkoeken door de chocolade gehaald met een Huissense dip er op voor 3,95 euro.
'Trio Huissense koek' in de smaken melk, puur en wit. Hiervoor krijgt u er zes in een zak voor liefst 7,95 euro. Een echte smaaksensatie met drie verschillende chocolades. 'Huissense koek original' zes in een zak voor 7.45 euro. De lekkerste zoals ze altijd geweest zijn.

"Het water zal u in de mond lopen als u van deze heerlijke koeken smikkelt. Een rijk gevulde koek met noten, chocolade rozijnen en nog veel meer lekkers. Wist je dat het merendeel van het recept een geheim van de banketbakker is? En dat zelfs het recept is vastgelegd om het product te beschermen? Kom langs in onze winkel in Huissen en beleef het zelf. U kunt het ook online bestellen op onze website banket-bakker.nl."

Uitgelicht

Digitale krant