Afbeelding

ANWB lichtbrigade voor nu en in de toekomst

Zakelijk Zaken Nieuws

HUISSEN - Op 22 oktober heeft Skar in Huissen in samenwerking met Huberts Tweewielers de verlichting van fietsen gecontroleerd en indien noodzakelijk gerepareerd. "De meeste fietsen hadden de verlichting goed op orde", aldus Gerald Huberts. Hiermee heeft Huberts Tweewielers ook een fietsactie in beweging gebracht, die ook doorgaat in het tweewielercentrum van Huberts.

Op reparaties tien procent korting en de onderdelen of accessoires die voor desbetreffende reparatie gebruikt worden vijftien procent. De 2016 collectie van Gazelle, Sparta en Kreidler zijn binnen alsmede de 2016 collectie. E-bikes van Gazelle, Sparta en Kreidler met introductiekorting van vijftien procent. Ook diverse E-bike demo modellen met scherpe prijzen. Tevens elke zaterdag: bandenactie voor vijfentwintig euro, buitenband, binnenband en reparatie gemonteerd. Doe uw voordeel met deze acties op vertoon van deze advertentie.

Maandag 8.30 tot 12.15 en 13.15 tot 18.00 uur; dinsdag/woensdag/donderdag 8.00 tot 18.00 uur non stop; Vrijdag 8.00 tot 20.00 non stop; zaterdag 8.30 tot 17.00 non stop.

www.kooshubertstweewielerscentrum.com; 24/7 online met eigen fietsvakwebshop Koos Huberts; tussen kerst en nieuwjaar gesloten.

Uitgelicht

Digitale krant