Afbeelding

Kousen en panty's van Oroblu en kennismakingsdag in lingeriewinkel Nieuw bij Juul Bodyfashion in Huissen: beenmode en vriendinnendag

Zakelijk Zaken Nieuws

HUISSEN – De winkel is opgefrist en bovendien heeft Juul Bodyfashion in Huissen meer noviteiten, zoals beenmode van het topmerk Oroblu. En dan is er in dé lingeriewinkel van de regio op woensdag 4 november de eerste Vriendinnendag!

Juul Bodyfashion bestaat alweer ruim drie jaar en is niet meer uit het straatbeeld van Huissen-centrum weg te denken. De specialist in lingerie, nacht- en badmode en men underwear heeft het interieur van de winkel een nog frissere, opener en warmere uitstraling gegeven. De intieme sfeer, de prima collecties, de diverse prijsklassen en het professionele en eerlijke advies trekken iedere keer weer meer vrouwen (en mannen!) naar Juul Bodyfashion.


Beenmode

Met beenmode van het topmerk Oroblu vult eigenaresse Juul Nijhuis vanaf nu een gat in de markt. Panty's, (knie)kousen en sokjes, leggings en maillots. In eerste instantie de basiscollectie, al zijn alle producten van Oroblu te bestellen en binnen 48 uur leverbaar. ,,In allerlei kleuren en maten en van 15 tot 80 denier, al vanaf €4,95'', aldus Juul. ,,Plus gratis advies over het lang ladderloos houden van beenmode.'' Introductieaanbieding: twee keer Oroblu Magie 40 (dé glanspanty) van €25,90 voor €22!


Vriendinnendag
Ook nieuw: de Vriendinnendag, eerste editie: woensdag 4 november van 11.00 tot 18.00 uur. Juul: ,,Kom met je vriendin en krijg vrijblijvend professioneel advies over juiste bh-maat, pasvorm en welke ondermode voor welke gelegenheid geschikt is. Een charmant model showt de nieuwe collecties en ik wijd jullie in in de wereld van lingerie. Koffie, thee, drankjes en hapjes zijn van het huis en iedere bezoeker krijgt een goodiebag. Graag tot ziens in de winkel aan de Langestraat 15 in Huissen of check voor winacties en nieuwtjes Facebook.com/JuulBodyfashion."

Uitgelicht

Digitale krant