Afbeelding

Ambachtelijk Meubelstoffeerderij A.J.J. van Olderen in Haalderen Van klassiek tot modern: Arie-Jan steekt fauteuils in een nieuw jasje!

Zakelijk Zaken Nieuws

HAALDEREN – Fauteuils worden traditioneel al jaren bij Ambachtelijk Meubelstoffeerderij A.J.J. van Olderen in een nieuw jasje gestoken. En het blijft niet bij fauteuils alleen, ook andere stoelen, (zit-)banken, kussens uit caravans, campers en boten worden door de jonge, maar zeer bedreven eigenaar onder handen genomen. Naast het favoriete klassieke meubel, ook steeds vaker meubels uit het trendy segment.

Zijn klantenkring breidt zich ook steeds verder uit. Dat komt niet alleen door alleszins schappelijke prijs, ook door de geweldige service die Ambachtelijk Meubelstoffeerderij A.J.J. van Olderen levert. De klant hoeft niet te sjouwen met zijn meubel(s), want Arie-Jan komt zelf het te herstofferen meubel bij u thuis bekijken en vertelt de kosten. Ook kan er al stof worden uitgekozen. Er is volop keuze (meer dan tienduizend!), ook in trendy kleuren en materialen.

 

Hoe groot of klein de klus is, is voor Arie-Jan geen probleem. Naast de particulier, doen ook de horeca, bedrijven en bezitters van campers steeds vaker een beroep op de meubelstoffeerder uit Haalderen, die het vak destijds van zijn vader heeft geleerd. Dat betekent ouderwets degelijke kwaliteit in een modern jasje!

 

Of het nu een Louis XIV, een Queen Ann of een Harvïnk, Artiflor, Desede, Gelderland of Leolux is, Arie Jan werkt er met veel plezier aan! Nodig hem maar eens uit om te kijken voor een nieuw 'jasje' van uw favoriete meubel! En afspraak is afspraak: maandag opgehaald is aan het eind van de week gestoffeerd terug!

 

Ambachtelijk Meubelstoffeerderij A.J.J. van Olderen, Van der Mondeweg 7, Haalderen; telefoon 0481 450671 / 06 53810537; www.avanolderen.nl.

Uitgelicht

Digitale krant