Afbeelding

Heropening Spar Witjes in Doornenburg

Zakelijk Zaken Nieuws

DOORNENBURG – Op donderdag 3 december heropent Spar Witjes in Doornenburg. De Sparwinkel van Walter en Renate Witjes aan de Kerkstraat 16a is volledig verbouwd en gemoderniseerd.


De inwoners van Doornenburg kunnen in de totaal vernieuwde Spar terecht voor al hun dagelijkse en dagverse boodschappen. Zo is er brood van bakker Koenen, zijn er speciale Spar Helden (heerlijke vlees producten van Hollandse bodem), is de groente- en fruit afdeling verrassend compleet en is het assortiment vleeswaren en kaas dik de moeite waard.

Met 'Eet Smakelijk' biedt Spar Witjes dé oplossing voor mensen die zelf niet willen of kunnen willen koken, maar wel graag genieten van een warme maaltijd. Eet Smakelijk! biedt een breed scala aan verse kant en klaar maaltijden (incl. dieet maaltijden), die op een ambachtelijke manier zijn bereid. De maaltijden zijn snel en eenvoudig te bestellen en kunnen worden afgehaald in de winkel of door Spar Witjes worden thuisbezorgd (al dan niet tegelijk met de rest van de boodschappen). Meer informatie is in de winkel verkrijgbaar.

Walter en Renate Witjes zijn actieve, enthousiaste en lokaal betrokken ondernemers. Naast de aantrekkelijke landelijke SPAR (spaar-)acties, organiseren zij ook zelf originele activiteiten als proeverijen en kookmomenten in hun Sparwinkel. In de openingsfolder staan de eerste activiteitendata vermeld.

Doornenburgers kunnen trots zijn op hun Spar.

Uitgelicht

Digitale krant