Afbeelding

De Loewe Reference 85 nu bij Janssen Elektro Service Deze Loewe wint het van alle concurrenten!

Zakelijk Zaken Nieuws

HUISSEN – Beeld, geluid, bedieningsgemak én design. Daar kijken we naar als we een nieuwe tv gaan aanschaffen. Loewe won het altijd al van de concurrenten, maar met de allernieuwste Loewe Reference 85 ligt dit merk wel heel erg voor op de rest!

De Loewe Reference geeft allereerst het meest rustige en meest natuurlijke beeld. Ga maar eens kijken bij Janssen Elektro in Huissen, een Loewe Partner en door Loewe zelf geselecteerd. Het speciale filterglas van het scherm zorgt voor een contrastrijk beeld, dat ook de diepte waanzinnig goed weergeeft.

Het geluid overtreft alles. Het is in deze Loewe geïntegreerd en het systeem kan zelfs volledig dienen als complete audio-oplossing; ook muziek streamen vanaf de smartphone behoort tot de mogelijkheden; extra apparatuur is er niet nodig, ook niet voor digitale radiostations. De klankkleur van het geluid is qua muziek- en filmgenre eenvoudig aan te passen. Alles is comfortabel in te stellen met het ene afstandsbedieningsapparaat.

Bijzonder is dat de Loewe Reference 85 meerdere programma's (maximaal twee) tegelijkertijd kan opnemen naast het weergeven een derde programma.

De Loewe Reference 85 is volledig handmade in Duitsland en kan in diverse kleuruitvoeringen worden geleverd. Zo kan ieder het aanpassen aan zijn eigen interieur.

De Loewe Reference 85 is sinds enkele weken op de markt. Er zijn ook twee lichtere uitvoeringen: met een 55 en een 75 inch beeldscherm. De Loewe Reference is er vanaf 4999 euro. Een Loewe tv is er reeds vanaf 1299 euro.

Janssen Elektro Service, Helmichstraat 17, Huissen; 026 3251616; janssenelektro.nl.

Uitgelicht

Digitale krant