Afbeelding

Nodig Frits Reijmers van Keuken en Keukens eens uit! Thuis aan de keukentafel een keuken kopen?

Zakelijk Zaken Nieuws

HUISSEN – Een nieuwe keuken kopen? Je kunt showroom in, showroom uit lopen. Uren besteden aan het wachten, terwijl de adviseur een ontwerp maakt... Je kunt ook Frits Reijmers van Keuken en Keukens bij je thuis uitnodigen. Hij heeft zo'n twintig jaar ervaring in de keukenbranche en viert dit jaar het vijfjarig jubileum van zijn eigen bedrijf: Keuken en Keukens. Een heel bijzonder bedrijf!

Frits Reijmers van Keuken en Keukens heeft geen showroom met tal van keukenopstellingen. Keukens, die hij levert worden naar wens en op maat gemaakt. Na een eerste gesprek thuis -waarbij de situatie ook ter plekke in ogenschouw wordt genomen en de exacte maten worden genomen- gaat Keuken en Keukens aan de slag en maakt een of meer ontwerpen, die in een tweede ontmoeting thuis worden besproken. Zijn de wensen en eisen bekend, wordt de offerte gemaakt en kunnen bij Keuken en Keukens de betreffende materialen worden gekozen. Voor de benodigde apparatuur kan indien gewenst een bezoek worden gebracht aan de showroom van fabriek.

Juist de transparantie van de werkwijze van Keuken en Keukens, het eerlijke, betrouwbare advies en het prettige persoonlijke contact, zijn voor veel klanten doorslaggevend om voor Keuken en Keukens te kiezen. Door de lage kosten van het bedrijf zijn bovendien de prijzen alleszins vriendelijk.

Keuken en Keukens, Huttenstraat 6, Huissen; 06 34314684; www.keukenenkeukens.nl.

Uitgelicht

Digitale krant