Afbeelding

Hema Huissen gaat verhuizen

Zakelijk Zaken Nieuws

HUISSEN - Op zaterdag 2 januari opent Hema Huissen voor de laatste keer haar deuren op de huidige locatie. Een bijzondere dag die Hema ook graag voor iedereen bijzonder willen maken. Gelukkig verdwijnt de Hema niet uit Huissen. Op 8 januari opent een gloednieuwe Hema haar deuren
op de Markt 12A.

Feestelijk afscheid. Hema neemt feestelijk afscheid van het oude pand. Een lange historie zal op 2 januari afgesloten worden. Voor iedereen dé kans om nog één keer de oude vertrouwde Hema binnen te lopen en te profiteren van spectaculaire aanbiedingen, speciale afscheidsacties en kortingen.

Nieuwe winkel
De nieuwe Hema wordt helemaal aangepast naar de wensen en eisen van deze tijd. Een lichte ruime winkel met een vertrouwd assortiment. Op de Markt is het altijd gezellig, vooral in het weekend. Vandaar dat Hema op de nieuwe locatie ook op zaterdag tot 18.00 uur open zal blijven. Zo kunnen klanten na het shoppen direct door naar één van de gezellige restaurants om een hapje te eten.

Warme worst op zaterdag
De nieuwe Hema zal geen vleeswaren en brood meer verkopen. Daarvoor kan men terecht in de vele speciaalzaken en de Albert Heijn die in de buurt van Hema zijn gevestigd. Voor rookworst en gebak kunt u straks nog steeds bij Hema Huissen terecht. Op zaterdag zullen er zelfs weer warme worsten verkocht worden.

Opening
De nieuwe winkel zal op 8 januari feestelijk geopend worden. Wat er precies gaat gebeuren, blijft nog even een verrassing, maar feestelijk wordt het!

Uitgelicht

Digitale krant